Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Norvég munka képes leírás - Norvégia.tlap.hu
részletek »

Norvég munka - Norvégia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: norvegia.tlap.hu » Norvég munka
Keresés
Találatok száma - 6 db
Álláskeresés Norvégiában

Álláskeresés Norvégiában

2009. október 1-jétől a magyar álllampolgárok engedély nélkül dolgozhatnak Norvégiában. Az EGT-országok állampolgárai, kivéve a bolgár és román állampolgárságú munkavállalókat, előzetes engedély nélkül utazhatnak Norvégiába és vállalhatnak munkát. Három hónapot meghaladó tartózkodás esetén azonban jelentkezniük kell a lakó- vagy munkahelyük szerint illetékes rendőrségen, ahol ki kell tölteniők egy regisztrációs nyomtatványt. A norvég munkáltatók nagy része megköveteli valamely skandináv nyelv ismeretét, bizonyos esetekben azonban az angol is elegendő. Norvég nyelvtanfolyamokról részletesebb tájékoztatást norvégiai lakhelyén a helyi önkormányzati hivatalban kaphat. További információk a norvégiai munkavállalásról az oldalon találhatók.

Munka Norvégiában - így látja egy kitelepült pszichológus

Munka Norvégiában - így látja egy kitelepült pszichológus

Munkapszichológusként éveken át rendszeres megszólaló volt magazinunkban. Aztán két éve eltűnt. Kiderült, Szirmay Ágnes Norvégiába települt ki. Most kinti élményeiről számol be. Olvassa el a monster.hu-n.

Munka Norvégiában - Index Fórum

Munka Norvégiában - Index Fórum

Az index.hu fórumán indított topic-ban a norvégiai munkavállalásról és lehetőségeiről folyik a beszélgetés. Mielőtt kiutazna munkát vállalni Norvégiába mindenképpen tájékozódjon akár ilyen fórumokon, mert biztosan talál olyan hozzászólásokat amiket olyan munkavállalók írtak, akik már ott dolgoznak, akár hosszabb ideje. Mindenképpen tegye fel kérdéseit a lehetőségekről és fontos tudnivalókról, akár egy adott típusú munkavállalással kapcsolatban.

Norvég állások

Norvég állások

Szeretnél Norvégiában élni és dolgozni? Itt megtalálhatod a norvég nyelvet és angol nyelvet igénylő munkákat, melyeket a jobinfo.hu állásportál kínál Neked. A Norvégiában betölthető munkák listáját frissítik, így látogass vissza később is.

Tartózkodás és munkavállalás Norvégiában

Tartózkodás és munkavállalás Norvégiában

Aki munkavállalás céljából utazna Norvégiába, annak javasoljuk, hogy a munkakeresést még Magyarországon intézze, és csak akkor utazzon Norvégiába, ha már megtalálta azt a munkaadót (ld. Munkavállalás fejezet), akivel munkaszerződést köt és norvégiai szállásához, tartózkodásához és esetleges hazatéréséhez megvan a szükséges anyagi fedezete. A Norvégiában munkát vállalókra a norvég szabályok alkalmazandók. A munkaszerződés írásban készül, azt mind a munkáltatónak, mind a munkavállalónak alá kell írni. A munkaszerződés kötelezően tartalmazza a munkáltató és munkavállaló adatait, a munkakört, a munkaidőt (óraszám), az illetményt és a munkaviszony megszüntetésének feltételeit. Javasoljuk, hogy a munkaszerződést csak akkor írja alá, ha az az Ön által ismert nyelven készült és annak tartalmával tisztában van.

Vízum és egyéb engedélyek

Vízum és egyéb engedélyek

Aki munkavállalóként szeretne Norvégiában munkát vállalni, annak vízumra és egyéb engedélyekre is szüksége lesz. Vízumok és egyéb engedélyek már az interneten is regisztrálhatók, melyet ezen a linken elérhető oldalon tud megtenni.

Tuti menü