Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Norvégia képekben képes leírás - Norvégia.tlap.hu
részletek »

Norvégia képekben - Norvégia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: norvegia.tlap.hu » Norvégia képekben
Keresés
Találatok száma - 8 db
Képek Norvégiáról

Képek Norvégiáról

Gyönyőrű képek Norvégia változatos tájairól: Oslo, Hardanger, Geirangerfjorden képekben. Sok remek kép Norvégia minden részéből. Gyűjteményben megtalálhatók a Bergeni képek, mely Norvégia második legnagyobb városa, a az oldalról talán elmondható hogy a legnagyobb bergeni fotógyűjtemény az interneten. A képek támák szerint is kategorizálva vannak, mint például fatemplomok, madarak és állatok, gyerekek és szülők, háziállatok, emberek a természetben, vicces képek, környezetvédelmi képek, valamint képek az ősz, tél, hegyek, spor és szabadidős tevékenységek köréből.

Konkoly-Thege György képei Norvégiáról

Konkoly-Thege György képei Norvégiáról

Konkoly-Thege György képei Norvégiáról. A képeken Oslo és Hardangervidda látható: Oslo városképek, látnivalók, Holmenkollen olimpiai sisánc, Vigeland-szoborpark, Hardanger fjord és környéke, tipikus norvégiai fatemplom, norvég faházak tetőn növényzettel. Szép és érdekes képek.

Norvégia

Norvégia

Több fotós Norvégiában készített különféle témájú képei látható ebben a képgalériában. A hegyi, vízesés, tájkép fotókon át az állatos képekig sokminden látható, ráadásul eltérő hónapokban készültek a képek. Az őszi képekre különös tekintettel hívnám fel mindenki figyelmét. Remek felvételek.

Norvégia képek

Norvégia képek

Norvégia képekben, avagy ahogy a TrekWorld látta. A TrekWorld-ről: Ha valóban szeretnéd felfedezni és megismerni a világot, kedveled a kihívásokat, és szívesen barangolsz az érintetlen természetben, avagy letűnt korok emlékeiben gazdag városokban, akkor a legjobb helyen jársz nálunk! Valamennyi programunk összeállításánál elsődlegesen az a cél vezérelt, hogy az számodra életre szóló, igazi élményeket nyújtson. Lépj ki bátran kényelmes cipődből, hagyd magad mögött a mindennapok egyhangúságát és fedezd fel velünk a világot! Örömmel tapasztaljuk, hogy utasaink jelentős része évről évre visszatér egy-egy újabb túránkra, az újonnan jelentkezők nagy része pedig szintén egykori utasaink élménybeszámolói, baráti ajánlása révén jut el hozzánk. Számunkra ez a legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton járunk. Függetlenül attól, hogy még csak most ismerkedsz az aktív turizmus szépségeivel, avagy már bőséges tapasztalatokkal rendelkezel e téren, tégy próbát nálunk és vágj bele életed nagy kalandjába! Üdvözlettel: A TrekWorld és a Kalandtúra csapata

Norvégia képekben

Norvégia képekben

Norvégia képekben. Ezen a weboldalon a következő kategóriákba gyűjtötte össze képeit a fotós: Utak, Vonatok, Hidak, Kompok, Gleccserek, Fjordok, Templomok, Lofot szigetek, Vízesések, Növények, Állatok, Naplementék és napfelkelték, Folyók, Tavak Norvégiából. Csodálatos tájak, tájképek, melyek láttán biztosan kedvet kap az ember, hogy egyszer meglátogassa Norvégiát. Akik már jártak ott, azok pedig visszavágynak.

Oslo 360

Oslo 360

Oslo 360. Oslo panoráma képekben. Virtuális séta Oslo városában. Városközpontban: Oslo fő utcája, Egyetem tér, Peacock szökőkút, Nemzeti Színház, Spikersuppa park Fontosabb épületek: Királyi Palota, Parlament, Kormány épülete, Osloi városháza OSLO télen: Parlament, Nemzeti Színház, Királyi Palota, Spikersuppa Park OSLO éjszak: Osloi kikötő, Oslo főutcája Kikötő: Aker Brygge, Akershus erőd, Akershus kastély Múzeumok és látnivalók: Vigeland park, Nemzeti galéria, Botanikus kert Régi OSLO: Aker templom, Oslo Katedrális

Scheffer János Webgaléria, Norvégia

Scheffer János Webgaléria, Norvégia

Scheffer János Norvégiai képgalériájában nem találunk sok képet, mégis mindenkinek figyelmébe ajánlanám maguk a fotók miatt. Nem csak erről az egy témáról szól oldala, hanem több menüpontba válogatta szét képeit. Sok más az oldalon található képe is remek beállítású pillanatokat kapott el.

Virtuális utazás Norvégiában

Virtuális utazás Norvégiában

Virtuális utazás keresztül egész Norvégián. Fotók Norvégia minden tájáról, fjordokról, hegyekről, városokról. Oslotól Nordkappig, képek a legszebb látnivalókról, nemzeti parkokról, vízesésekről, tengerpartól, hegyekről, gleccserekről. Oslo, Rallarvegen, Hardangervidda, Voringfossen, Eidfjord, Bergen, Sogne-fjord, Videseter, Dalsnibba, Geirangerfjord, Trollstigen, RV17, Svartisen-gleccser, Bodö, Lofoten-szigetek, Narvik, Tromsö, Alta, Nordkapp rengeteg gyönyörű fotón.

Tuti menü