Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Norvégia Térkép képes leírás - Norvégia.tlap.hu
részletek »

Norvégia Térkép - Norvégia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: norvegia.tlap.hu » Norvégia Térkép
Keresés
Találatok száma - 6 db
Autópálya térképek

Autópálya térképek

Az oldal Norvégia autópályáiról közöl hasznos tudnivalókat. Foglalkozik a megengedett sebesség határokkal, autó térképekkel, és az autóval ide utazók, illetve átutazók számára értékes információkkal segíti tájékozódást. Hasznos linkek segítségével, segít eligazodni az országra vonatkozó autós információkkal kapcsolatban.

Bergen térképek

Bergen térképek

Személyes használatra ingyenesen letölthető és nyomtatható térképeket kínál pdf formátumban az oldal Bergenről. Bergen központja, Bergen környéke és a turista információs iroda környéke taláható a térképeken.

Norvégia autóstérkép

Norvégia autóstérkép

Útvonaltervező és árnyékolt domborzati autóstérkép Norvégiáról a Viamichelin.com-on. Utcaszintig nagyítható a térkép, nagy segítség az utazás megtervezésekor. Külön szűrőkkel ki/be kapcsolhatók a térképen a hotelek, éttermek, idegenforgalmi pontok.

Norvégia online térképek

Norvégia online térképek

Norvégia interaktív térképeinek gyűjteménye. Egyszerűen kezelhető online térképek egy helyen, magyar nyelvű útvonaltervezővel kiegészítve. Az ország politikai, domborzati, földrajzi, vasúti, autós és regionális térképei mellett, megtalálhatóak a nagyobb városok interaktív térképeinek összefoglalói is.

Norvégia térképe

Norvégia térképe

Norvégia nagyon hosszúkás alakú ország, egyik leghosszabb tengerparttal rendelkező a világon. A Skandináv-hegység a leginkább meghatározó jellemzője az országnak. Norvégia legmagasabb pontja az 2469 méter a Galdhøpiggen. A maximális mélysége 514 m, Hornindalsvatnet mely Norvégia és Európa legmélyebb tava. Oslo a főváros és itt található a legnagyobb kikőtő. Egyéb fontos városok Norvégiában: Bergen, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Stavanger, Tromso és Trondheim.

Oslo térkép

Oslo térkép

Oslo nagyítható utcaszintű térképe. A térkép útvonaltervezőként is használható Oslon belül, vagy távolabbi Norvégiai uticélokhoz. A térképen megtekinthető az utcai forgalom is. A kiválasztott térképrészlet kinyomtatható.

Tuti menü