Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási irodák képes leírás - Norvégia.tlap.hu
részletek »

Utazási irodák - Norvégia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: norvegia.tlap.hu » Utazási irodák
Keresés
Találatok száma - 12 db
Baraka Utazási Iroda

Baraka Utazási Iroda

Skandinávia, körutazás Norvégiában: fjordok, gleccserek, vízesések Norvégia a természetimádók paradicsoma. Sehol nincs annyi vízesés, fjord és gleccser, mint itt. Csak ülsz a kempingben és egy lépést sem kell tenned a kilátásért. Csak ülsz és nem hiszed el, hogy mindez valóság. Próbálod megjegyezni amit látsz, de tudod, hogy alig fog sikerülni, lehetetlen még felfogni is ezeket a hihetetlen méreteket, ezt a döbbenetes dimenziót. Minden másodpercét ki akarod élvezni ennek az utazásnak, csak így lehetsz biztos abban, hogy emlékezni fogsz néhány elképesztően szép helyre a világból. Néhány sorban lehetetlen felsorolni Norvégia kimeríthetetlen mennyiségű látnivalóját és utazásunk részletes programját. A nyakatekert nevű nevezetességek többsége amúgy sem sokat mondanak még a tapasztalt utazóknak sem. Ami biztos, hogy az ország legszebb látnivalóit keressük fel Bergen élettel teli városától kezdve hatalmas zuhatagokon, fjordokon és hegységeken át a legeldugottabb tanyáig.

Horgásztúra Norvégiába

Horgásztúra Norvégiába

Horgásztúra Norvégiába. Milyen halakat foghatunk Norvégiában, és milyen vizeken horgászhatunk? A Norvégiából hazatérő turistákat egytől-egyig lenyűgözi a norvég természet végtelen szépsége. Az ország nagy részét a Skandináv-hegység borítja, a legmagasabb pont 2,469 méter a tengerszint felett. Norvégia nyugati partján találhatóak az ország egyedülálló jellegét adó fjordok, melyek a jégkorszakból visszamaradva, több kilométer mélyen nyúlnak a szárazföld belsejébe. Ezeknek a fjordoknak a nagy része igazi eldorádó a halak számára, bár sok olyan helyet is találunk, ahol csalogat a gyönyörű táj és a szép házikók, de horgászat szempontjából csak közepes a víz, kisebb méretű halakkal. Észak-Norvégia vizei a világ legjobb horgászhelyeinek számítanak. A bőséges halállomány a meleg Golf-áramlatnak köszönhető, mely a Mexikói-öböltől kiindulva éri el Norvégia északi partjait, és planktonban, valamint apró tengeri állatokban rendkívül gazdag vizet hoz. Az áramlattal egyébként heringek, makrélák és más kisebb halak is érkeznek óriási rajokban, nyomukban pedig az ottani vizek ragadozói: a különböző tőkehalaktól kezdve a menyhalakon és cápákon át egészen a kardszárnyú delfinig.

Norvégia - Utazás - Télen-Nyáron Utazási Iroda

Norvégia - Utazás - Télen-Nyáron Utazási Iroda

Válogasson Magyarország legnagyobb utazási adatbázisában és hasonlítsa össze a szervező irodák ajánlatait, így kiválasztva az Önnek legkedvezőbb ajánlatot. Egyszerű online foglalás, gyors ügyintézés, hogy Önnek csak az utazás örömeivel kelljen foglalkoznia! A Télen -Nyáron.hu Online Utazási Iroda abból a célból jött létre, hogy az utazni vágyók teljes körű információt szerezhessenek még elutazásuk előtt. Valamint foglalásukat kényelmesen, otthonról vagy munkahelyükről azonnal le tudják bonyolítani, anélkül, hogy körbe kellene járni az utazási irodákat, hiszen jól tudjuk, hogy mindez mennyi időt, sorban állást jelent, arról nem is beszélve, hogy hányszor kell visszamenni az adott utazási irodába, mire összeáll az utazás. Ezzel szemben a Télen -Nyáron.hu oldalán mindent, ami az utazásával kapcsolatos el tud intézni, a foglalástól egészen az utazási okmányok (voucher) készhez vételéig. Online Utazási Irodánk szinte az összes hazai és külföldi utazásszervező cég utazásait, akciós és last minute ajánlatait kínálja Önöknek, ugyanazon az áron, mintha a szervező irodánál fizetné be utazását.

Norvégia a fjordok országa

Norvégia a fjordok országa

10 napos körutazás Norvégiában a fjordok csodálatos tájain. Megtekinthetjük a főrvárost, Oslot illetve a Sogne-fjordot és a Lysefjordot is. Oslo, Lillehammer, Sogne-fjord, Bergen, Stavanger, Preikestolen, Lysefjord, Kristiansand, Göteborg, Malmö, Koppenhága, Berlin

Norvégiai Utazás

Norvégiai Utazás

Az Norvégiai utazás portálon utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, térkép, időjárás vagy általános információk! 5 dolog, amiért érdemes Norvégiába utazni: 1. Csodálatos fjordok mentén hajókázhatunk 2. Hangulatos halászfalvak, bájos kikötők... 3. A titokzatos vikingek nyomába eredhetünk 4. Ajándékötlet: norvégmintás kötött pulóver 5. Oslo nevezetességei, a híres Városháza Tapasztalja meg Ön is az itt felsorolatakat.

Nyár, utazás és Norvégia ? www.neckermann.hu

Nyár, utazás és Norvégia ? www.neckermann.hu

Norvégiába szeretne utazni? Válasszon nyaralást a www.neckermann.hu oldalon! Számos norvég utazás közül választhat, így biztos megtalálja azt, amelyik az Ön számára a legmegfelelőbb! A Neckermann honlapján norvégiai repülőjegyek is rendelkezésére állnak, valamint bővebb információk magáról Norvégiáról.

Oliva Travel

Oliva Travel

Az Oliva Travel weboldalán Magyarország egyik legnagyobb Last Minute és utazási kínálata érhető el! Az exkluzív utazások központja Több éves idegenforgalmi tapasztalatokra alapozva 2003 augusztusában alakultunk meg az exkluzív utazások központjaként. Kínálatunkat kizárólag a vezető utazásszervezők kínálatából, annak igényszerinti párosításából alakítottuk ki. Spóroljon időt, pénzt és fáradtságot!!! Felejtse el a fáradtságos katalógusgyűjtő körutakat, a hosszas összehasonlítgatást, a számolást és utánajárást! Bízza ránk az utazásnak ezt a hálátlan részét, s mi cserébe felejthetetlen élményeket kínálunk! Minőség Nálunk az udvariasság és a szakértelem alapkövetelmény. Az Oliva Travel elzárkózik a kétes hírű utazásszervezők vitatható minőségű tömeges utaztatásától. Ügyfeleinknek minden esetben a számukra leginkább megfelelő utazást kínáljuk. Rugalmasság és szakértelem Csak találja ki, hogy mit szeretne és mi valóra váltjuk! Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és az utazási piac magas szintű ismeretének köszönhetően gyakorlatilag minden utazási igényt ki tudunk elégíteni, legyen szó egy hagyományos tengerparti nyaralásról vagy akár egy kalandos Norvég túráról. Kapcsolatok, ügyfélpolitika Célunk, hogy megelégedett törzsutasaink számát gyarapítsunk. Igyekszünk ügyfeleinkkel személyes közvetlen és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére.

Skandináv utazási központ

Skandináv utazási központ

Norvégia - Skandináv Utazási Központ // Utazás, Szállás, Repülőjegy Norvégia nem véletlenül sokak kedvence. Kristálytiszta levegő, mélykék tenger. Milyen érzés egyszer egy patak, másszor egy tó, később egy fjord, majd a tenger partján lenni? Szemlélni a gyönyörű tájat, az égbe szökő hegyoldalakat, a fjordok vizén úszó kis hajókat? Norvégia ugyanakkor a nagyon szép és nagyon lakható városok - Oslo, Bergen, Ǻlesund, Trondheim - országa is, színvonalas múzeumokkal és gazdag történelmi látnivalókkal. Norvégiát látni szemet gyönyörködtető élmény. Ne hagyjuk ki!

Utazás Outlet

Utazás Outlet

Utazás Outlet utazási iroda ajánlatai: Norvégia - Osló: Oslói egyéni városlátogatás Hotel Norvégia - Osló: Norvégia és a fjordok Norvégia - Osló: Nagy Skandiván körutazás Norvégia - Osló: Skandináv fővárosok Norvégia - Osló: Norvégia a Fjordok varázsa Norvégia - Osló: Norvégia, a Fjordok országa

Hirdetés
Utazzon: Dánia - Svédország - Norvégia

Utazzon: Dánia - Svédország - Norvégia

Dánia - Svédország - Norvégia Fjordok, hegyek, tavak, erdők és látványos városok1. nap: Budapest - Koppenhága (repülés) - Helsinborg - Angelholm (80 km) Az út leírása: A reggeli órákban elrepülés Budapestről Dániába. Az érkezést követően autóbuszos városnézés a látnivalókban gazdag Koopenhágában (Királyi Palota, Parlament, városháza, Királyi színház, kikötő, stb.). Délután utazás északi irányba, Helsingor kikötőjébe, ahol kompra szállunk és átkelünk Helsingborgba (Svédország). Innen autóbusszal továbbutazás Angelholmba. Szállás Angelholmban. Reggeli a szállodában, majd utazás Göteborgba, Svédország második legnagyobb városába. Rövid városnézés: a belváros, a csatornák, Haga városrész: Göteborg legrégibb városrésze butikokkal, antik könyvesboltokkal és kávéházakkal. A várost gyakran hasonlítják San Fransiscohoz, a dombok, a jellegzetes villamosok és a haléttermek miatt. Folytatjuk utunkat Oslo felé, érkezés az esti órákban. Szállás Osloban, külső városrészben....

Világlátó: Norvégia

Világlátó: Norvégia

Norvégia, utazás, utazási irodák akciós ajánlatai, információk és tippek! Last minute utak és ajánlatok. Norvégia, a természetimádók paradicsoma Sehol nincs annyi vízesés, fjord és gleccser, mint itt. Csak ülsz a szállásod teraszán és egy lépést sem kell tenned a kilátásért. Csak ülsz és nem hiszed el, hogy mindez valóság. Próbálod megjegyezni amit látsz, de tudod, hogy alig fog sikerülni, lehetetlen még felfogni is ezeket a hihetetlen méreteket, ezt a döbbenetes dimenziót. Minden másodpercét ki akarod élvezni ennek az utazásnak, csak így lehetsz biztos abban, hogy emlékezni fogsz néhány elképesztően szép helyre a világból. Egyedülállóan változatos: néhol 6oo m magas meredek sziklák által határolt fjordok, virágzó lápvidék 3oo méterrel a tengerszint felett, hosszan elnyúló fennsík vagy egy vízesés mely évszázadok óta szabadon zúdul alá 2oo m magasból, gleccser mely büszkén bukkan elő a hegyekből, egy szikla mely csak ritkán jut napfényhez és télen elfedik a hullámok, s az égbolt, mely a napszakok és az időjárás változása szerint minderre felteszi a koronát.

Vista: Norvégia gyöngyszemei

Vista: Norvégia gyöngyszemei

Norvégia gyöngyszemei A norvég fjordok lenyűgöző szépségén kívül, többek között a következő izgalmas látnivalók várják: látványvonatozás Flåmban, Geirangernél túra a Sasok útját követve, illetve Norvégia egyik legbájosabb városának, Bergennek felfedezése, melynek egyik nevezetessége Bryggen, a régi rakpart, jellegzetes faházaival. Útvonal: Dover - Amszterdam - Bremehaven - tengeren - Olden - Hellesylt/Geiranger - Flåm - Bergen - Kristinasand - Oslo - tengeren - Dover

Tuti menü